Dyxy Cosmetics Online

segalanya mudah disini

Kenapa Produk DYXY boleh viral?

Dyxy Cosmetics, BC Cream, Mineral Face Mist, Lipstick, Sintetik Brush dan Maskara. Revolusi terbaru dari korea yg menggunakan kombinasi BB cream + concealer. Ia diformulasi dari mineral ekstrak arbutin yang berupaya menjadikan warna tona kulit lebih sekata serta membantu merawat kulit.

Online Payment

Dyxy Harga Promosi

PROMOTION

BC CREAM, DYXY

Rated 4.00 out of 5
RM85.00

PROMOTION

BRUSH, DYXY

Rated 4.00 out of 5
RM45.00

PROMOTION

FACEMIST, DYXY

Rated 5.00 out of 5
RM65.00
ON SALE
28 %
Save RM67.00
RM237.00 RM170.00
ON SALE
11 %
Save RM9.00
RM79.00 RM70.00
ON SALE
38 %
Save RM136.00
RM356.00 RM220.00
ON SALE
33 %
Save RM58.00
RM178.00 RM120.00

PROMOTION

LIPSTIK, DYXY

RM45.00

Tips and Advices

LIPSTIK DYXY ATASI MASALAH BIBIR HITAM

LIPSTIK DYXY ATASI MASALAH BIBIR HITAM

Assalamualaikum…hai semua…. hari ni kak ida nak share sikit tentang kelebihan lipstik dyxy cosmetics.Korang mesti risau kan bila pakai sesetengah lipstik bibir akan jadi kering dan hitam.Lipstik daripada dyxy cosmetics…

KHASIAT BUAH LEMON

KHASIAT BUAH LEMON

Assalamualaikum…selamat petang sahabat positif kak ida…   Hari ni kak ida nak share khasiat lemon. Rupanya memacam kita boleh guna dengan buah warna kuning nie. Lemon bukan sahaja dapat menyembuhkan…

PERLU KE WANITA MAKEUP??

PERLU KE WANITA MAKEUP??

Assalamualaikum…selamat petang sahabat positif kak ida… sihat ke semua?okey hari nie kita share cikit perlu ke wanita ni makeup??ke natural beauty je…hmmmmm… PERLU KE MAKE UP? kak ida pelik sikit…

GREENTEA FACEMIST DYXY MERAWAT MASALAH KULIT

GREENTEA FACEMIST DYXY MERAWAT MASALAH KULIT

Assalamualaikum..selamat petang sahabat-sahabat positif kak ida semua… Hari ni kak ida nak share sikit tentang kebaikan salah satu daripada produk keluaran dyxy cosmetics iaitu greetea facemist.Produk ni sangat-sangat best taw..kak…

PETUA HILANGKAN JERAGAT

PETUA HILANGKAN JERAGAT

  Petua hilangkan jeragat guna bahan-bahan kat dapur Assalamualaikum,selamat petang semua..hari ni kak ida nak share petua yang boleh kita amalkan untuk merawat masalah jeragat dengan hanya menggunakan bahan- bahan…